pondelok 18. mája 2015

GIVEAWAY

                  KONEČNE - 1. DAROVAČKA NA BLOGU :)



V spolupráci so spoločnosťou Zomato  odmením rovno troch z Vás. Radosť sa zdvojnásobí, pretože každý zo šťastlivcov sa o výhru podelí ešte s jednou osobou. :)

Suťažíme o 3 poukazy do dvoch Bratislavských reštaurácií - TWENTIES a VEG LIFE. Takže ak náhodou nie ste z Bratislavy, máte o dôvod viac si  urobiť výlet alebo poukazy môžete podarovať priateľom, ktorí by ich využili :) 

Jeden poukaz je do reštaurácie Twenties (na konzumáciu v hodnote 25 eur s platnosťou do 30.9.) a dva do reštaurácie Veg life (v hodnote 15 eur s platnosťou do 31.7.). Cena je nastavená tak, aby sa v podniku najedli dve osoby. :) 

Na oficiálnej stránke Zomato si môžete vyhľadať obe tieto reštaurácie a mnoho iných (zatiaľ iba v rámci Bratislavy). Nájdete tam fotogalérie reštaurácií a kaviarní, ich  jedálne lístky, ale predovšetkým recenzie od ľudí, ktorí dané miesta navštívili.  Podľa recenzií ostatných užívateľov zistíte, kde zažijete gastronomický orgasmus a naopak, ktorým podnikom je lepšie sa vyhnúť. Aplikáciu si môžete jednoducho a bezplatne stiahniť do mobilu. Aplikácia funguje v 22 krajinách, takže Vás bude sprevádzať aj počas letných dovoleniek či výletov po svete.



Podmienky súťaže sú veľmi jednoduché:

1. byť fanušíkom mojej fan page na FB

2. zdielať tento príspevok

3. napísať do komentáru pod tento príspevok, poukaz do ktorej z týchto dvoch reštaurácií by Vás potešil 


- poteší ma, ak spomeniete, koho by ste so sebou do reštiky vzali alebo na akú príležitosť by ste ho využili-či nejaký sviatok alebo len tak si vychutnať dobré jedlo v spoločnosti niekoho, koho máte radi :)



Zapájať do súťaže sa môžete do štvrtka 21.5. polnoci. Výhercov uverejním v piatok 22.5. :)


Veľa šťastia ! Vaša Domi ©

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára