- 250g práškového cukru
- 4 vajcia
- 250g mascarpone (môžete použiť aj jemný tvaroh)
- 250g masla
- kvapka vanilkovej esencie
- 300g polohrubej múky
- 1 prášok do pečiva
- 3 hrste ľubovoľného ovocia (kľudne použite aj mrazené)
Postup:
Práškový cukor vymiešame so žĺtkami do peny. Postupne pridávame zmäknuté maslo, mascarpone, vanilkovú esenciu a ovocie. Múku zmiešame s práškom do pečiva a postupne zamiešame do masy.
Vyšľaháme si bielky a opatrne a zľahka primiešame. Vylejeme do vymastenej a múkou vysypanej formy. Pečieme približne 50 minút pri teplote 180°C.
Po upečení necháme vychladnúť, až potom ju vyklopíme.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára